Bel 036-5225532

Starline overloopzwembad in Hierden

In de tuin van een prachtige villa in Hierden heeft Bodyfit een Starline overloopzwembad mogen realiseren. Deze Starline Nexxt Line staat bekend om zijn overloop en wordt daarom ook wel de ‘infinity pool‘ of overloopzwembad genoemd.
Het water loopt over de rand en verdwijnt vervolgens geruisloos in een subtiele open voeg in de randtegels. Het waterniveau is gelijk aan het terras. Daardoor lijkt het zwembad te versmelten met de omgeving en heeft het een prachtig spiegelend effect.

Inlooptrap en zwembadafdekking
In dit Starline overloopzwembad is een trap over de gehele breedte geplaatst, naar wens van de klant. Boven de trap zit de lamellennis, waar het Starline Roldeck uit komt. Het roldeck of lamellenafdekking, heeft een aluminium look, die samenvalt met de kleur van de stenen.
De Starline Nexxt Line heeft ook de mogelijkheid om een zwevende designtrap in te bouwen. Deze exclusieve trap is vervaardigd uit composiet en is naar wens op verschillende plekken in het zwembad te plaatsen.

Waterbehandeling en verlichting
Door middel van een automatische waterbehandeling, is het zwembad op gebied van waterbehandeling bijna onderhoudsvrij. De automatische waterbehandeling regelt de waardes van het zwembad en zorgt dat het zwembad op elk moment is voorzien van de juiste waarden van chemicaliën.
Het zwembad is voorzien van twee verlichtingspunten, met een RVS sierlijst en RGB verlichting. De sierlijsten geven een stijlvol en luxe effect aan de lampen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Contacteer ons via info@bodyfit.nl of 036-5225532

Klik hier voor al onze andere realisaties!

De foto’s zijn gemaakt door Michael van Oosten.