Bel 036-5225532

Starline Nova zwembad

Als erkend Starline dealer, hebben wij een fantastische project gerealiseerd met een Starline Nova zwembad. De locatie van dit bad is uniek, met het meer vlak achter het zwembad. Vanuit het zwembad kunt u heerlijk uitkijken op het water en andersom, kijkt u vanaf het water mooi op het zwembad uit.
De Starline Nova zwembaden bestaan uit zwembaden met een minimalistisch design met strakke lijnen. De hoge waterlijn tot net onder de randstenen zorgt voor het unieke karakter van de NOVA Line. Dat wordt mogelijk gemaakt door het innovatieve skimmersysteem. De skimmers zijn hoog in de wand van het bassin geïntegreerd en geven een mooie hoge waterlijn als resultaat.

De onderstaande realisatie is een Nova 120, met de ruimte afmeting van 12 meter bij 4,10 meter en 1,55 meter diepte. Het Starline Nova zwembad is voorzien van een solar aluminium look Roldeck®, die opgeborgen wordt onder de Nova trap. De waterbehandeling geschiedt volgens de Starline Watercontrol, een automatische chloor waterbehandeling.

Droomt u ook van een Starline zwembad in uw tuin? Neem contact met ons op voor meer informatie! Bel naar 036-5225532 of mail naar info@bodyfit.nl

Klik hier voor al onze andere realisaties!