Bel 036-5225532

Spa, buitensauna en buitendouche in Blaricum

In dit prachtige buitenverblijf in Blaricum hebben wij een maatwerk buitensauna gerealiseerd. De sauna is voorzien van een Finse kachel en banken op verschillende hoogtes. De bewoners van het huis kunnen vanuit de sauna afkoelen in het buitenverblijf, met het uitzicht op de Dimension One Spa, type Diplomat. Deze spa is voorzien van twee ligplaatsen, voor een optimale hydromassage van top tot teen. De JEE-O buitendouche is tussen de sauna en spa geplaatst, waardoor de bewoners gemakkelijk de douche kunnen gebruiken voor een spa of saunagang.

Maatwerk sauna
Door de warmte is de Finse sauna niet alleen ontspannend voor uw lichaam, het is ook nog eens goed voor uw lichaam! Door de temperatuur worden er meer afvalstoffen afgevoerd. Een sauna is hierdoor een gezonde investering! Doordat wij al onze sauna’s zelf op maat ontwerpen, produceren en realiseren zijn de mogelijkheden onbegrensd. Kom gerust langs in onze showroom om inspiratie op te doen!

Dimension One Spa
De Diplomat is echt een spa om in tot rust te komen. Met een BioForm Recliner® voor haar en een UltraLounge® voor hem hoeft er verder niet meer worden gevochten wie de beste zitplaats in de spa kan bemachtigen. De Diplomat biedt zitruimte aan vijf personen en beschikt over drie gepatenteerde NeckFlex Jet Pillows™. De 45 krachtige jets zorgen voor een optimale hydromassage voor het hele lichaam.

JEE-O douche
De JEE-O Original 01 ontleent haar naam aan haar vormgeving. Met de ronde handgreep worden eenvoudig de keramische mengkraan bediend. De JEE-O stralen eenvoudige luxe uit en passen hierdoor in elke tuin of in elk huis! Kijk voor ons hele JEE-O buitendouche assortiment hier!

 

Klik hier voor onze andere projecten.