Bel 036-5225532

Polypropyleen buitenzwembad

Bodyfit Pools levert polypropyleen buitenzwembaden uit eigen productie, waardoor de mogelijkheden onbegrensd zijn. Elk zwembad wordt met zorg voor de klant op maat gemaakt, zodat wij aan alle wensen van de klant kunnen voldoen. Dit polypropyleen buitenzwembad is 7 meter bij 3,5 meter en 1,5 meter diep.
Het bad is voorzien van een lamellennis, waar het Starline Roldeck in wordt opgeborgen, wanneer het zwembad open ligt. De waterbehandeling geschiedt volgens een automatische zout waterbehandeling. Waterbehandeling op basis van zout zorgt voor zachter water en zout is een natuurlijk middel, waardoor deze waterbehandeling milieuvriendelijker en duurzamer is dan chloor. Daarnaast is zout een goedkopere manier van waterbehandeling dan chloor en kost het onderhoud minder tijd.

De Bodyfit Pool wordt gemaakt van polypropyleen, waarom polypropyleen?
– Polypropyleen is erg goed bestand tegen chemische inwerking van zuren, logen en oplosmiddelen
– Polypropyleen is beschikbaar in allerlei kleuren en is ook zeer kleurvast
– Polypropyleen is zeer milieuvriendelijk, omdat polypropyleen volledig recyclebaar is
– Polypropyleen is goed bestand tegen spanningscorrosie, bijvoorbeeld scheurvorming, vooral op die punten waar mechanische spanning optreedt in combinatie met een chemische inwerking
– Polypropyleen is bacterie werend
Onze baden worden in eigen productie in Nederland op maat gemaakt voor onze klanten, gegarandeerde top kwaliteit van Nederlandse bodem!

Klik hier voor al onze andere realisaties!