Bel 036-5225532

Polyester zwembaden

Polyester zwembaden

Heerlijk genieten van een duik in een polyester zwembad. Met het hele gezin, samen met vrienden of alleen in alle rust. Beleef prachtige momenten, wanneer u maar wilt.

Polyester zwembaden van Starline worden geproduceerd uit één geheel inclusief de inlooptrap. Een polyester Monoblock zwembad dat vervaardigd is uit één geheel biedt veel voordelen. Er zijn geen ontsierende naden waardoor dit type zwembad weinig onderhoud vraagt en het een zeer esthetische uitstraling heeft. Daarnaast voelt het zeer zacht en prettig aan de huid. Veiligheid staat bij Starline bovenop en vertaalt zich in de antisliptreden op de trappen en een veiligheidsrand ter ondersteuning van de zwembadafdekking in geval uw kind per ongeluk op de afdekking terecht komt. Daarnaast bestaat de constructie van de polyester zwembaden uit hoge kwaliteit polyestercomposiet voor jarenlang plezier.

Turn Key oplossing
Bodyfit levert een totaal zwembadpakket. Vanaf het ontwerp tot aan uw terraswerkzaamheden. Bij Bodyfit is zeer veel mogelijk. Samen met Starline bieden wij u een ruim assortiment polyester zwembaden met ruim 21 verschillende modellen. Wilt u een Starline polyester zwembad kopen neem contact met ons op!

Voordelen van een  Starline polyester zwembad:

  • Naadloos zwembad
  • Snelle installatietijd
  • Veel beschikbare opties
  • Volledig productie vanuit de Benelux