Bel 036-5225532

Overloopzwembad in Utrecht

In het glooiende landschap van Nederland heeft Bodyfit een overloopzwembad gerealiseerd. Dit bouwkundige zwembad is betegeld met speciale Burlington stone natuurstenen.
Het overloopzwembad is voorzien van een maatwerk inlooptrap, met een vergrote boventrede, om heerlijk op te kunnen zitten en een hapje en drankje te nuttigen.
Achter de zwembadtrap is de lamellennis verwerkt, waar het roldeck uit komt, wanneer het bad wordt afgedekt.

In het zwembad zijn speciale EVA Optic RVS lampen geïnstalleerd. EVA Optic onderwaterverlichting staat al jaren internationaal bekend om de degelijke productkwaliteit en hoge lichtopbrengsten.

De vol automatische zwembadtechniek is volledig onder het maaiveld weggewerkt, waardoor er geen externe technische ruimte aangebracht hoeft te worden. Door de vol automatische waterbehandeling hoeft de klant minimaal om te kijken naar de waterkwaliteit en zwembad techniek. Door deze oplossing kan de klant het hele jaar door zorgeloos genieten van zijn zwembad.
Om het zwembad ook het hele jaar duurzaam te kunnen verwarmen, is de Bodyfit warmtetechniek geïnstalleerd. Deze warmtepomp met separate warmtewisselaar zorgt voor een duurzame manier van zwembadverwarming, het hele jaar door.

De foto’s zijn gemaakt door Michael van Oosten.