Bel 036-5225532

Openbaar binnenzwembad Droompark Bad Hulckesteijn

Droompark Bad Hulckesteijn is een geheel nieuw recreatiepark, direct gelegen aan het water en op de Veluwe.
Op het park heeft Bodyfit Wellness een openbaar binnenzwembad gerealiseerd. Daarnaast heeft Bodyfit ook een wellnessruimte gerealiseerd, met twee sauna’s, een Turks stoombad, infraroodcabine, zonnebank, zitbank en loungebank. Kijk voor de foto’s van de wellnessruimte hier.
Het wellnessgebouw van het park is hierdoor een plek om heerlijk tot rust te komen, te relaxen en te genieten met familie en vrienden van de heerlijke wellness faciliteiten!

Het openbaar binnenzwembad bestaat uit twee delen, het grote zwembad met een diepte van 1,38 meter en een kinderzwembad met een diepte van 40 centimeter.
Het bouwkundig zwembad is van vanaf grond- en heiwerk turn-key door Bodyfit opgeleverd. Door ons vakkundig team kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen.

Een zwembad bouwen is vakwerk, daarom zorgen wij dat wij al onze zwembaden met techniek voorzien van de beste materialen en systemen. Onze zwembadonderdelen zijn door en door getest en zorgen voor een een perfecte waterkwaliteit. Om het gebruiksgemak van onze zwembaden te verhogen bieden wij veel automatiseringssystemen aan, van robotstofzuigers tot automatische waterbehandeling. Ook de techniek van dit openbaar binnenzwembad werkt volledig automatisch, waardoor er bijna niet naar de waterbehandeling van het zwembad omgekeken hoeft te worden.