Bel 036-5225532

Maatwerk wellnessbadkamer

In deze droomvilla hebben wij een maatwerk wellnessbadkamer mogen realiseren met een maatwerk stoombad en maatwerk sauna. De badkamer is een oase van pure rust. De luxe elementen en rijke materialen zorgen er dan ook voor dat het een oplaadpunt vormt voor de bewoners. Het is echt een plek waar je aan het einde van de dag helemaal tot rust kunt komen.
In de wellnessbadkamer zijn de sauna en stoombad naast elkaar geplaatst, met een luxe regendouche in het midden. De wellness is hierdoor van alle gemakken voorzien. Het donkere glas zorgt voor een fantastisch effect in de badkamer, maar zorgt ook voor privacy.

Maatwerk Bodyfit stoombad
Na een drukke dag werken, sporten, haasten en andere afspraken in uw agenda is een bezoek aan uw Bodyfit stoombad een heerlijke manier om te genieten en te ontspannen bij een aangename temperatuur. Wat veel mensen niet weten is dat stoombaden heel erg goed zijn voor uw gezondheid! Kijk hier voor meer informatie over wat een stoombad kan doen voor uw gezondheid!
Het maatwerk Bodyfit stoombad is voorzien van verwarmde maatwerk banken, voor optimaal comfort!

“Het uitzicht is adembenemend en elke dag anders. Je krijgt er nooit genoeg van.” – de bewoners.

Maatwerk Bodyfit infraroodsauna
De maatwerk Bodyfit sauna is voorzien van een strakke Finse saunakachel en infraroodtherapie, vandaar de naam infraroodsauna of combisauna. De sauna is te gebruiken als traditionele Finse sauna, maar ook als infraroodcabine. De infraroodsauna is voorzien van kortgolvige infraroodtherapie. Kortgolvige infraroodstraling dringt vier tot zes millimeter in de huid en heeft een helend en genezend effect bij spier- en gewrichtspijn. Kijk hier meer informatie over onze infraroodcabines!
De sauna is aan de zijkant ook voorzien van glas, waardoor de bewoners tijdens hun saunagang kunnen genieten van het uitzicht. De badkamer is hiermee een plek waar de bewoners echt tot rust kunnen komen en even alles kunnen vergeten, en dat was precies de bedoeling!

Copyright
Fotografie: Jurrit van der Waal
The Art of Living magazine