Bel 036-5225532

Maatwerk stoombad en spa in Vinkeveen

In deze traditioneel gebouwde villa in Vinkeveen, hebben wij een maatwerk stoombad en spa gerealiseerd. De bewoners hebben gekozen voor meerdere slaapkamers met een hoteloplossing. De master bedroom heeft uitzicht op het water, met toegang tot de badkamer inclusief een Bodyfit stoombad. Hierdoor is de master bedroom niet alleen een plek van rust en luxe, maar ook van ontspanning en gezondheid! De tuin aan het water is voorzien van een JEE-O SOHO douche en een Dimension One Spa.

Maatwerk stoombad
Het Bodyfit stoombad is volledig op maat ontworpen en gerealiseerd door Bodyfit. De bank heeft elektrische verwarming, waardoor de bewoner de hamam sessie kan beginnen op een heerlijk verwarmde bank. Onder de neus van de bank is RGB LED verlichting aangebracht, die dimbaar is. Door het dimbare en kleurrijke licht kan er een fantastische sfeer ontstaan in het stoombad.
Wat veel mensen niet weten is dat stoombaden heel erg goed zijn voor uw gezondheid! Kijk hier voor meer informatie over wat een stoombad kan doen voor uw gezondheid.

Dimension One Spa – Latitude
De ruime comfortabele lounges van de Latitude zorgen voor een optimale massage van top tot teen. Met de dubbele waterval en Crystal FX LED verlichting wordt een perfecte combinatie met ontspanning gecreëerd om de stress te doen wegsmelten. De Dimension One Spa Latitude is voorzien van vijf zitplaatsen en een ligplaats. De spa is uitgerust met 44 jets en een zitplaats met het gepatenteerde NeckFlex systeem voor een optimale nek- en schouder massage. Met het uitzicht op de tuin, het bijgebouw en het water is een massage in deze jacuzzi een nog groter genot!

JEE-O SOHO buitendouche
De SOHO line van JEE-O is geïnspireerd op de Soho wijk in New York, industrieel, stoer, sober en minimalistisch. ‘Less is more’. De douche is zeer makkelijk te bedienen via de menggreep, die voorzien is van een subtiele rubbercoating. De douche is stoer en stijlvol en past perfect bij het buitenhuis en de schutting.