Bel 036-5225532

Maatwerk stoombad en sauna

Bodyfit maakt al haar sauna’s, zwembaden en stoombaden in eigen productie op maat. Dit maatwerk stoombad en sauna zijn zorgvuldig ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd door ons eigen vakkundige team.

Na een drukke dag werken, sporten, en andere afspraken in uw agenda is een bezoek aan uw maatwerk stoombad en sauna een heerlijke manier om te genieten en te ontspannen. Een  stoombad en sauna zijn niet alleen een heerlijke manier om te rusten, maar ook nog eens heel goed voor uw gezondheid!

Maatwerk stoombad
Het maatwerk stoombad is voorzien van een soft zitbank, met verwarming, voor een heerlijke en aangename plek om tot rust te komen. In het stoombad zijn een regendouche en een handdouche gemonteerd. Daarnaast is het stoombad voorzien van RGB verlichting, met afstandsbediening, zodat u de door u gewenste kleur kunt instellen. Benieuwd naar waar een stoombad allemaal goed voor is? Klik hier voor ons artikel over de Bodyfit stoombaden!

Maatwerk sauna
De maatwerk Bodyfit sauna is voorzien van het houtsoort Ayous, wat horizontaal aangebracht is. Naast de Finse beleving in deze sauna, is de sauna ook voorzien van infraroodlampen, wat de sauna een infraroodsauna of combi sauna maakt. Een infrarood sauna is goed tegen spanning en stress, maar heeft ook heilzame werkingen. Bijvoorbeeld (sport)blessures en spierpijn verdwijnen na een ontspannen sessie.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van een maatwerk stoombad en sauna? Neem gerust contact met ons op via 036-5225532 of kom langs in onze showroom!