Bel 036-5225532

Houtgestookte Hottub

In een houten hottub beleeft u de meest luxe outdoor ervaring gewoon in eigen tuin. In de zon, onder de sterrenhemel of zelfs in de regen kunt u letterlijk baden in weelde. Dit houten bad wordt namelijk vervaardigd uit de allerbeste materialen die de natuur te bieden heeft, daardoor kunnen we echte kwaliteit garanderen. Geniet het hele jaar van een heilzaam warm bad in de openlucht, met enkel het geluid van een knisperend haardvuur op de achtergrond. In de winter heerlijk in de vrieskou onderdompelen in een heet bad. En op warme zomerdagen zorgt dit houtgestookte bad weer voor verfrissende verkoeling.

Uitvoering


Houtgestookte hottubs kunt u het hele jaar door buiten gebruiken. De keuze voor een hottub is een keuze voor rust en ontspanning. Het ritueel ontspant en zorgt ervoor dat de stress van alledag verdwijnt. Bodyfit levert zowel een bad van Siberisch lariks hout, als de Cedar tub gemaakt van Western Red Cedar. Dit hout blijft heerlijk geuren, waardoor bij elk bad uw zintuigen geprikkeld worden. Tevens zijn de baden in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Plaats de houtgestookte hottub op uw favoriete plek in de tuin

Ervaar het plezier om samen met uw familie en vrienden, het hele jaar door, buiten te kunnen genieten van een relaxend warm houtgestookte hottub. Kies voor ontspanning, gezelligheid, gezondheid en weldaad.

Kom naar onze showroom om de Cedar tub te bewonderen of vraag direct een offerte aan! Genieten_houtgestookt