Bel 036-5225532

Houten zwembaden

Het is geen droom meer: binnen een paar uur is uw houten zwembad opgezet…..een explosie van geluk verovert uw tuin. Dit type zwembad is interessant in prijs waardoor het voor elk budget bereikbaar is. 

Bij Bodyfit heeft u keuze uit een groot assortiment zwembaden daarom is er voor een ieder zijn wens en smaak een geschikt exemplaar te realiseren. 
Door de vele verschillende standaardmodellen is er veel mogelijk. Deze baden kunnen volledig of half ingebouwd worden of als opbouw zwembad geïnstalleerd worden.

Houten zwembad met lange levensduur

Met behulp van dikke geïmpregneerde balken wordt een oersterk bassin gebouwd, dat aan de binnenzijde is voorzien van een stevige folie. Een stevige, hardhouten bovenrand werkt het geheel af. Hierdoor krijgt het zwembad een lange levensduur naast het mooie aanzien. Er zijn vele opties bij deze baden mogelijk.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken (036-5225532). Wij kunnen u voorzien van een persoonlijk advies. Tevens bent u welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Hierdoor krijgt u een nog betere impressie van ons assortiment. 

Voordelen van een houten zwembad:

– zeer geschikt voor zelfbouw
– natuurlijk materiaal
– warmte isolerend
– compleet bouwpakket met gunstige prijzen.