Bel 036-5225532

Dimension One Spa in Utrecht

In de tuin van deze prachtige, nieuwgebouwde villa, ligt een Dimension One Spa van Bodyfit Wellness. De villa is gelegen op een unieke locatie in het buitengebied van Utrecht. De combinatie van groen, water en rust zorgt voor een ontspannen sfeer. Samen met de buitenwellness van Bodyfit geeft dit een echt vakantiegevoel. Écht buitenleven! De tuin is voorzien van een JEE-O douche en een Dimension One Spa, de Serena Bay.

Dimension One Spa – Serena Bay
De Serena Bay is de meest luxueuze spa die momenteel op de markt verkrijgbaar is. De spa is voorzien van twee luxe BioForm® zitplaatsen, die beide zijn uitgerust met een Dynamic Massage Sequencer®. Dit systeem zorgt voor een persoonlijke massage, die u helemaal naar uw eigen wens kunt instellen. Maar liefst acht personen kunnen genieten van de rustgevende LFX verlichting, de ‘umbrella’ fonteinen en de 86 jets die strategisch geplaatst zijn, om iedereen van een zo volledig mogelijk massageprogramma te voorzien.

JEE-O buitendouchte – Original 01
De douches van JEE-O stralen eenvoud, kwaliteit en luxe uit. De eenvoudige vormgeving, met oog voor detail zorgt voor een douche die in elke omgeving past. De douche is een pronkstuk in de tuin, zonder dat hij te veel opvalt. Deze douche is uitgevoerd in geborsteld RVS. Kijk voor ons hele assortiment JEE-O douches hier.

Wilt u meer informatie over onze Dimension One Spas, JEE-O douches, realisaties of andere producten? Schroom niet om contact met ons op te nemen!
Klik hier voor onze andere fantastische realisaties!

Copyright
Fotografie: Jurrit van der Waal
The Art of Living magazine