Bel 036-5225532

Buitenzwembad met maatwerk overkapping

Het hele jaar door genieten van uw zwembad, onder welke weersomstandigheden dan ook én dan ook nog buiten zijn… Bij dit gerealiseerde polyester buitenzwembad met maatwerk overkapping van Bodyfit is dat mogelijk!

Polyester buitenzwembad
Het polyester zwembad ligt voor een deel in een poolhouse en wordt voor een deel overdekt door een maatwerk overkapping, zowel het zwembad als de overkapping zijn door Bodyfit gerealiseerd. Doordat de overkapping het zwembad volledig kan afsluiten, kunt u in alle weersomstandigheden zwemmen, maar bent u toch ook een beetje buiten. Bij lekker weer kan de overkapping helemaal opzij worden geschoven, waardoor u heerlijk in de buitenlucht kan zwemmen. Daarnaast beschikt het bad over een sta-rand, waardoor het mogelijk is tijdens het zwemmen een rustpauze in te lassen.

Jetstream
Het buitenzwembad is voorzien van een jetstream, door de jetstream kunt u tegen een tegenstroom in zwemmen. Een jetstream is ideaal voor mensen die graag lange(re) afstanden willen zwemmen, maar daar niet altijd de ruimte voor hebben. Door de kracht van de jetstream blijft u op dezelfde plek zwemmen. Daarnaast is het mogelijk om bij een jetstream de kracht van de waterstraal naar eigen wens in te stellen, waardoor het voor iedereen aantrekkelijk is om voor een jetstream te zwemmen.