Bel 036-5225532

Starline buitenspa in Bussum

In deze architectonische tuin in Bussum heeft Bodyfit een Starline buitenspa mogen realiseren. De spa is van het merk Starline, model Porto.

De Porto Starline Spa heeft zeer royale en comfortabele zittingen en een ligplaats op basis van een voorgevormd design van de zittingen. Het ergonomische ontwerp van deze spa zorgt voor de juiste ondersteuning tijdens de intense hydromassage. De buitenspa is dan ook voorzien van maar liefst vijf verschillende hydromassages in zitplaatsen die verschillen van hoogte. Zo is er voor iedereen een massage naar wens!

Deze spa biedt u een heerlijke massage op iedere gewenste plek. De ligplaats zorgt voor een massage van de benen en de rug, terwijl de zitplaats vooral de nek, schouders en het midden van de rug masseert. Naast een heerlijke rugmassage zorgt de vooral voor een massage van de kuiten en de voeten.

De Porto is voorzien van hoogteverschillen die het voor iedereen mogelijk maken om in de spa plaats te nemen. De instaptrap naast de ligplaats kan ook ideaal gebruikt worden om even af te koelen.

Wilt u meer informatie over Starline Spas of over onze andere modellen? Neem gerust contact met ons op via 036-5225532 of mail naar info@bodyfit.nl

Klik hier voor onze andere realisaties!

De foto’s zijn gemaakt voor Michael van Oosten.