Bel 036-5225532

Buitenspa en buitensauna Zeewolde

Omringd door natuur en voorzien van een buitenspa en buitensauna, buitendouche en een heerlijke loungeset is deze tuin een plek om echt tot rust te komen. Bodyfit Wellness heeft in deze tuin de buitenspa, buitensauna en buitendouche gerealiseerd.
Een buitenspa en buitensauna kunnen het hele jaar door gebruikt worden. In de winter door de sneeuw opwarmen in de spa en sauna en in de lente genieten in de buitenlucht van de eerste zonnestralen. In de zomer kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van het mooie weer vanuit de spa of sauna en in de herfst kunt u de warmte opzoeken in de spa en sauna.

Buitenspa
De Dimension One Spa Dream is een spa met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De spa is voorzien van vijf zitplaatsen en één ligplaats. De zitplaatsen verschillen van hoogte, waardoor het voor ieder lichaamstype mogelijk is om een zitplaats te vinden naar zijn of haar comfort. De twee zitplaatsen in de hoek zijn voorzien van een uitgebreide hydromassage voor de schouders, rug en voeten. De ligplaats is voorzien van een heerlijke hydromassage voor de schouders, rug, benen en voeten.

Buitensauna
De buitensauna is aan de buitenkant voorzien van Red Cedar planken en een glasdeur. De sauna is voorzien van drie banken, verdeeld over twee niveaus. De saunakachel heeft een separate bediening met een LCD display, voor optimale bediening van de sauna.

Buitendouche
Om af te koelen en te spoelen na het gebruik van de buitensauna en buitenspa is een buitendouche ideaal. Kijk voor ons assortiment aan buitendouches op onze webshop!

Klik hier voor onze andere realisaties!