Bel 036-5225532

Bodyfit Pool met poolhouse

Als creatief wellness specialist is Bodyfit gespecialiseerd in het maken van wellness oplossingen. De onderstaande realisatie is echt een project gemaakt op maat.
De tuin is voorzien van een Bodyfit Pool met poolhouse en een JEE-O buitendouche.

Bodyfit Pool
De Bodyfit Pool is op maat gemaakt van het materiaal polypropyleen en voorzien van een jetstream en roldeck. De jetstream biedt de mogelijkheid, om in een relatief klein bad, sportief te kunnen zwemmen op dezelfde plaats. Het systeem is uit te breiden in drie verschillende standen, die oplopen in kracht. De jetstream heeft een zeer degelijke uitstraling en is daarmee een aanwinst voor uw zwembad!
De zwembadafdekking is een Starline Roldeck, uitgevoerd met solar aluminium look lamellen.
Daarnaast beschikt het zwembad over automatische waterbehandeling via zoutelektrolyse. Desinfectie van het water door middel van zout voorkomt bijwerkingen van chloor, zoals geur, huid- en oogirritaties. Een ander voordeel is dat zout water erg gezond is voor de huid. Daarnaast heeft u amper omkijken naar een automatische zoutwaterbehandeling, u hoeft minimaal zout toe te voegen aan het water, de rest doet de elektrolyse voor u!

Poolhouse
De vakmannen van Bodyfit zijn niet alleen gespecialiseerd in het produceren, monteren en opleveren van zwembaden, spa’s, sauna’s en stoombaden… Een poolhouse en schutting passen ook in de portefeuille van Bodyfit. Het Poolhouse en de schutting zijn gemaakt van Douglas palen en zwarte Rabat delen, die gepotdekselt aangebracht zijn.

JEE-O Original buitendouche
De buitendouche is van het merk JEE-O, model JEE-O Original 01 (geborsteld).

Klik hier voor onze andere realisaties!