Bel 036-5225532

Bodyfit buitenverblijf met buitenspa

365 dagen per jaar kunnen genieten van de buitenlucht in een heerlijk verwarmde buitenspa, lijkt dat u ook niet heerlijk?

Door het Bodyfit buitenverblijf is dit mogelijk, door de overkapping en glazen schuifwanden kunt u ten alle tijden genieten in uw spa, zonder last te hebben van bijvoorbeeld de wind of regen. Toch heeft u vanuit uw spa vrij uitzicht door de glazen schuifwanden. Naast het relax-gedeelte met de spa is ook gedacht aan een praktisch punt, het buitenverblijf is voorzien van een opbergruimte.
Bodyfit maakt haar buitenverblijven en poolhouses volledig op met de hand en op maat, naar de wensen van de klant. Hierdoor bent u verzekerd van maatwerk verblijven, die tot in het detail worden verzorgd door onze ontwerper en vakkundige timmerlieden.
Wilt u meer informatie over onze buitenverblijven? Neem dan gerust contact met ons op via 036-522 55 32. Wij helpen u graag!

Buitenspa
De buitenspa is een Dimension One Spa, de Triad. De Triad is een compacte spa, met hoge prestaties. Met zijn ideale afmetingen, 168 (l) x 213 (b) x 76 (h), past deze spa bijna op iedere plek in uw tuin of huis. De spa is voorzien van twee zitplaatsen en een ligplaats met de gepatenteerde NeckFlex Pillow™. De dynamische massage-sequencer verwent uw lichaam met een volledig gepersonaliseerde massage, waardoor u de ervaring van een kuuroord mee naar huis brengt.
Kijk voor meer informatie over de Triad hier.

Klik hier voor onze andere realisaties.