Bel 036-5225532

Binnenzwembad en wellnessruimte in Amersfoort

In een wellnessruimte in Amersfoort hebben wij een fantastische project mogen realiseren, met een binnenzwembad, maatwerk sauna en een inbouwspa! Wij hebben als team het ontwerp bedacht en de totale begeleiding van het project gefaciliteerd!
De wellnessruimte is voorzien van een prachtige energiezuinige installatie. Hierbij maken we gebruik van energie uit de rivier de Vecht om het huis om deze fantastische wellnessruimte te voorzien van warmte. Mede door het hoge ambitieniveau van de opdrachtgever werden we in dit project maximaal uitgedaagd om een minimaal energieverbruik te halen.

Binnenzwembad
Het binnenzwembad is een bouwkundig bad, waarbij Bodyfit alle onderdelen heeft geleverd en gemonteerd. Het binnenzwembad is voorzien van een volledig automatische waterbehandeling, waardoor u als klant wordt ontzorgd in het onderhoud van uw zwembad. In het zwembad is een maatwerk nis aangebracht, waarin een Starline lamellenafdekking, het Starline Roldeck®, is geplaatst. De nis is in een speciale RAL kleur gemaakt, die past bij de tegels van het zwembad.

Inbouwspa
De inbouwspa is een spa van Riviera Pool. De spa is speciaal vormgegeven, waardoor u tegen over elkaar kunt zitten. De spa is geschikt voor vier personen en beschikt over 23 hydrojets, voor een heerlijke en ontspannen massage. De spa techniek is zo gerealiseerd, dat de spa volledig automatisch draait, zodat de klant alleen maar hoeft te genieten en te ontspannen!
De spa is ingebouwd in een speciaal podium, waarbij de spa naast de relax ruimte is geplaatst. Het podium is voorzien van duurzame LED strips, waardoor de spa ombouw mooi wordt uitgelicht. Het podium is door ons vakkundig team gemaakt en gemonteerd, volledig vervaardigd van FSC gekeurd thermisch ayous hout.

Maatwerk sauna
Het interieur van de maatwerk Bodyfit sauna is voorzien van FSC gekeurd thermisch ayous hout, dat horizontaal aangebracht is. Door het hout horizontaal aan te brengen, ontstaat er een ruimtelijk effect in de sauna. In de sauna is er een onder de bank kachel aangebracht, waardoor er geen kachel zichtbaar in de sauna staat. Door deze kachel kunt u genieten van de weldaad van de Finse sauna, zonder een saunakachel in zicht te hebben!